Vacature Hardware Engineer

PWR Pack is innovatief en toonaangevend in het ontwikkelen van robotica oplossingen voor de voedselverpakkingsindustrie.

Bij ons staat de klant centraal. Samen met collega professionals draag jij als Hardware Engineer bij aan de perfecte oplossing voor klantvragen. Waarbij we technische uitdagingen niet mijden. Met het doel om samen met onze klanten groei te realiseren.

PWR Pack is wereldwijd actief en opereert op een hoogwaardig technisch en kwalitatief niveau. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede, centraal in Nederland.

Hardware Engineer

Als Hardware Engineer binnen PWR Pack ben je de specialist als het gaat om het maken van de elektrotechnische en pneumatische schema’s in E-plan P8. In de ontwerpfase ben je actief betrokken bij de projecten en worden de specifieke klantvragen tot in detail uitgewerkt.

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het correct opleveren van de schema’s, stuklijsten en assemblage instructies, daarnaast bewaak je de technische functionaliteit van de machines en breng je waar nodig verbeteringen aan.

Na de ontwerpfase begeleid je de uitvoering van de bouw en pas je eventuele wijzigingen aan. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega’s op de engineerings- en de assemblage afdeling om te komen tot een optimale oplevering van complexe Pick en Place Machines.

Dit neem je mee

 • Een afgeronde MTS-/HTS opleiding richting Elektrotechniek of Industriële Automatisering en een aantal jaar relevante werkervaring binnen de Hardware Engineering (Elektrisch en Pneumatisch).
 • Aantoonbare ervaring met E-Plan P8 om zelfstandig schema’s te maken. Waarbij ervaring in Eplan Pro-panel een pré is.
 • Kennis van MsOffice, Word, Excel en Outlook.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré.
 • Een flexibele houding om optimaal bij te dragen aan projecten.

Wat je van ons mag verwachten

We zijn een jonge, moderne organisatie met een platte, open structuur en een no nonsens mentaliteit. Je krijgt bij ons:

 • Een marktconform salaris
 • Flexibele werktijden
 • Een persoonlijk sportbudget
 • Ervaren collega’s om mee te sparren
 • Een goed bereikbaar kantoor
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een actieve activiteitencommissie

Interesse?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Rosemarie Tekampe, HR manager. Om direct te solliciteren stuur je een mail naar werkenbijPWR@pwr-pack.nl met een korte motivatie en je CV bijgevoegd.

Tot binnenkort!

Wij behandelen elke sollicitatie vertrouwelijk en zullen je gegevens ook zo behandelen. Wij zullen nooit zonder toestemming persoonlijke gegevens aan derden verstrekken.

PWR Pack verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan PWR Pack op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Reageer hieronder en wij nemen contact met je op.
Upload je CV.

Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens voor 12 maanden te bewaren.


Adres

PWR Pack International B.V.
Maxwellstraat 41
6716 BX EDE
Nederland