Werken bij PWR PACK

Innovatief en altijd uitdagingen

Dat kan je verwachten als je bij ons komt werken. PWR Pack is innovatief en toonaangevend in het ontwikkelen van Pick & Place systemen. 

Samen met collega professionals draag jij bij aan de perfecte oplossing voor onze klanten. Daarbij ligt de focus op het leveren van systemen met de hoogst mogelijke ‘overall equipment efficiency’.

PWR Pack is wereldwijd actief en opereert op een hoogwaardig technisch en kwalitatief niveau. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede, centraal in Nederland.

Open sollicitatie

Zie jij niet direct een passende vacature? Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons bedrijf werken? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen jouw interesse en komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar info@pwr-pack.nl

Stage

Ben je student en benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage? Wij laten je graag kennis maken met ons bedrijf.

PWR Pack is erkend leerbedrijf en bij ons kunnen studenten zich in de praktijk verder ontwikkelen. Nieuwsgierig? Stuur je CV en motivatie naar info@pwr-pack.nl

Onze actuele vacatures

Vacature Marketing Officer

Door groei ambities zijn wij per direct op zoek naar een Marketing Officer voor 16-24 uren in de week.

Marketing bij PWR Pack is gepositioneerd als verlengstuk van de Sales afdeling en coördineert verschillende Marketing projecten die betrekking hebben op de branding met als doelstelling het genereren van nieuwe opdrachten. De Marketing Officer werkt hiërarchisch onder de Sales Manager. Daarnaast denkt hij/zij actief mee in het opzetten van een Marketingplan en draagt zorg voor de uitvoering van het plan.

Vacature HR Professional

Door groei ambities zijn wij per direct op zoek naar een HR Professional voor 16-24 uren in de week.

Om succesvol te zijn als HR professional ben je een zelf-starter en je bent in staat om zelfstandig je verantwoordelijkheden te nemen voor het werk dat je zelf ook ziet liggen. Iemand die niet vies is om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je bent ambitieus en je beschikt over minimaal een HBO diploma in de richting van HRM/P&O.

Vacature Software Engineer

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk om, in samenwerking met de interne organisatie, klant specifieke software oplossingen schrijven t.b.v. robotica projecten (multiple axis, high-speed delta robots).

Je werkt in een projectteam aan een specifiek voor een eindklant ontwikkelde verpakkingsmachine. De benodigde software op een industriële PC wordt geschreven in Microsoft .Net C#, de benodigde software voor de PLC’s wordt geschreven gebruikmakend van CoDeSys (IEC 61131-3).

Vacature Commissioning Engineer

Als Commissioning Engineer binnen PWR-Pack ben je verantwoordelijk voor de implementatie en inbedrijfstelling van de nieuwste verpakkingsmachines machines bij de klanten.

Na de testfase in Nederland ben je als kennisdrager het aanspreekpunt in de laatste fase van de projecten voor de klanten en zorg je voor een correcte overdracht aangaande de werk- en bedieningsinstructies.

Als inhoudelijk partner in de laatste fase ben je tevens verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen die zich tijdens de inbedrijfstelling kunnen voor doen.