Werken bij PWR PACK

Innovatief en altijd uitdagingen

PWR Pack is dé specialist voor klantspecifieke geautomatiseerde robotica oplossingen in de voedselverpakkingsindustrie. Wij begrijpen waar onze klanten naar op zoek zijn en gaan een nauwe samenwerking aan in het gehele proces. 

Met de meest actuele technologie realiseren wij oplossingen die hoge efficiëntie, minimale stilstand, lage kosten van eigenaarschap en de beste prijs/kwaliteitsverhouding garanderen. Een goede relatie met onze klanten is een vitaal onderdeel van ons bedrijf.

PWR Pack is wereldwijd actief met een hoofdkantoor gevestigd in Ede, centraal in Nederland

Onze actuele vacatures

Vacature Inside Sales Egnineer

We zoeken een Sales Engineer die de schakel is tussen techniek en klant. Je combineert techniek met commercie en maakt een vertaalslag van de wensen van de klant naar oplossingen die PWR kan bieden. Op een gestructureerde en georganiseerde wijze ondersteun je het sales- en conceptteam ( 4 Sales Managers en 3 Concept Engineers). Door jouw nieuwsgierige en open houding ben je continu op zoek naar de beste oplossingen en met een pro-actieve houding beweeg je soepel door alle lagen van het bedrijf.

Open sollicitatie

Zie jij niet direct een passende vacature? Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons bedrijf werken? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen jouw interesse en komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar info@pwr-pack.nl

Stage

Ben je student en benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage? Wij laten je graag kennis maken met ons bedrijf.

PWR Pack is erkend leerbedrijf en bij ons kunnen studenten zich in de praktijk verder ontwikkelen. Nieuwsgierig? Stuur je CV en motivatie naar info@pwr-pack.nl