Werken bij PWR PACK

Innovatief en altijd uitdagingen

PWR Pack is dé specialist voor klantspecifieke geautomatiseerde robotica oplossingen in de voedselverpakkingsindustrie. Wij begrijpen waar onze klanten naar op zoek zijn en gaan een nauwe samenwerking aan in het gehele proces. 

Met de meest actuele technologie realiseren wij oplossingen die hoge efficiëntie, minimale stilstand, lage kosten van eigenaarschap en de beste prijs/kwaliteitsverhouding garanderen. Een goede relatie met onze klanten is een vitaal onderdeel van ons bedrijf.

PWR Pack is wereldwijd actief met een hoofdkantoor gevestigd in Ede, centraal in Nederland

Onze actuele vacatures

Vacature Internationale Projectmanager

We zoeken een Internationale Project Manager die de verbindende factor tussen PWR Pack en de externe klant is. In deze rol draag je verantwoordelijkheid voor het succesvol opleveren van de oplossing, op tijd en binnen budget. Je bent een stressbestendige communicator die snel kan schakelen en toch het overzicht weet te behouden. De mensen waarmee je samenwerkt weet je op positieve wijze te stimuleren om tot het maximale resultaat te komen. Je hebt plezier in wat je doet.

Vacature Service en Spareparts Coordinator

We zoeken een Service en Spareparts Coordinator die alle aftersalesorders ( service- en spareparts)  aanneemt, invoert, verzend en factureerd. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons supportsysteem, de facturatie en de klanttevredenheid van de remote support die wij leveren. Ook draag je zorg voor de planning van service klussen voor onze fieldservice engineers. Zowel in- als extern werk je klant- en productgericht en ben je flexibel in hoe je samenwerkt.

Open sollicitatie

Zie jij niet direct een passende vacature? Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons bedrijf werken? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen jouw interesse en komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar info@pwr-pack.nl

Stage

Ben je student en benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage? Wij laten je graag kennis maken met ons bedrijf.

PWR Pack is erkend leerbedrijf en bij ons kunnen studenten zich in de praktijk verder ontwikkelen. Nieuwsgierig? Stuur je CV en motivatie naar info@pwr-pack.nl