Werken bij PWR PACK

Innovatief en altijd uitdagingen

Dit kan je verwachten als je bij ons komt werken. PWR Pack is innovatief en toonaangevend in het ontwikkelen van robotica oplossingen in de voedselverpakkingsindustrie. 

Samen met collega professionals draag jij bij aan de perfecte oplossing voor onze klanten. Daarbij ligt de focus op het leveren van systemen met de hoogst mogelijke ‘overall equipment efficiency’.

PWR Pack is wereldwijd actief en opereert op een hoogwaardig technisch en kwalitatief niveau. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede, centraal in Nederland.

Onze actuele vacatures

Vacature Hardware Engineer

We zoeken een Hardware Engineer met een aantal jaar werkervaring. Ben je de specialist als het gaat om het maken van de elektrotechnische en pneumatische schema’s in E-plan P8. In de ontwerpfase ben je actief betrokken bij de projecten en tevens begeleid je de uitvoering van de bouw.

Open sollicitatie

Zie jij niet direct een passende vacature? Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons bedrijf werken? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen jouw interesse en komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar info@pwr-pack.nl

Stage

Ben je student en benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage? Wij laten je graag kennis maken met ons bedrijf.

PWR Pack is erkend leerbedrijf en bij ons kunnen studenten zich in de praktijk verder ontwikkelen. Nieuwsgierig? Stuur je CV en motivatie naar info@pwr-pack.nl