Werken bij PWR PACK

Innovatief en altijd uitdagingen

Dat kan je verwachten als je bij ons komt werken. PWR Pack is innovatief en toonaangevend in het ontwikkelen van Pick & Place systemen. 

Samen met collega professionals draag jij bij aan de perfecte oplossing voor onze klanten. Daarbij ligt de focus op het leveren van systemen met de hoogst mogelijke ‘overall equipment efficiency’.

PWR Pack is wereldwijd actief en opereert op een hoogwaardig technisch en kwalitatief niveau. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede, centraal in Nederland.

Open sollicitatie

Zie jij niet direct een passende vacature? Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons bedrijf werken? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen jouw interesse en komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar info@pwr-pack.nl

Stage

Ben je student en benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage? Wij laten je graag kennis maken met ons bedrijf.

PWR Pack is erkend leerbedrijf en bij ons kunnen studenten zich in de praktijk verder ontwikkelen. Nieuwsgierig? Stuur je CV en motivatie naar info@pwr-pack.nl

Onze actuele vacatures

Vacature Mechanical Engineer

PWR Pack zoekt een Mechanical Engineer. PWR Pack is een relatief jonge leverancier van robotica oplossingen voor de (voedsel)verpakkingsindustrie. Door het toepassen van de modernste technieken hebben we onze positie in de markt weten te bemachtigen.

Vacature Secretaresse / receptionist (16/24 uur)

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve collega met een no-nonsense instelling. Je bent 16/24 uur per week beschikbaar en ook flexibel als het even moet. Je bent georganiseerd, gestructureerd en draagt dit ook uit naar anderen. Je communiceert gemakkelijk en houdt ervan om te fungeren als een spin-in-het-web.

Vacature Software Engineer

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk om, in samenwerking met de interne organisatie, klant specifieke software oplossingen schrijven t.b.v. robotica projecten (multiple axis, high-speed delta robots).

Je werkt in een projectteam aan een specifiek voor een eindklant ontwikkelde verpakkingsmachine. De benodigde software op een industriële PC wordt geschreven in Microsoft .Net C#, de benodigde software voor de PLC’s wordt geschreven gebruikmakend van CoDeSys (IEC 61131-3).

Vacature Commissioning Engineer

Als Commissioning Engineer binnen PWR-Pack ben je verantwoordelijk voor de implementatie en inbedrijfstelling van de nieuwste verpakkingsmachines machines bij de klanten.

Na de testfase in Nederland ben je als kennisdrager het aanspreekpunt in de laatste fase van de projecten voor de klanten en zorg je voor een correcte overdracht aangaande de werk- en bedieningsinstructies.

Als inhoudelijk partner in de laatste fase ben je tevens verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen die zich tijdens de inbedrijfstelling kunnen voor doen.