Top loading systemen

Dozen, kratten en trays beladen

Retail en supermarkten bieden een groeiende variatie van producten aan hun klanten aan. Shelf-ready verpakkingen en displaydozen worden steeds populairder. Deze gemakkelijk te hanteren, te openen en verwerken verpakkingsmaterialen vereisen flexibele automatisering. Onze Top loading systemen onderscheiden zich door een hoge snelheid en hoge betrouwbaarheid. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde delta robots voor case packing en crate packing. Voor het automatisch verpakken in kratten, kartonnen dozen en trays bent u met onze innovatieve oplossingen vandaag al voorbereid op al uw toekomstige verpakkingsbehoeften.

Robots

Wij ontwerpen en maken onze eigen delta robots voor de voedingsindustrie. Onze robots worden al sinds 2003 geproduceerd en meer dan 2000 systemen zijn wereldwijd in gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Ons unieke ontwerp zorgt voor vele jaren storings- en onderhoudsvrij produceren en een erg lage kosten gedurende de levensduur van de systemen.

Grijpers

Onze grijpers op maat garanderen het betrouwbaar oppakken van de meest kwetsbare producten met een maximale snelheid. Het ontwerp garandeert dat producten niet beschadigen en zeker opgepakt worden en dus een hoge efficiëntie gerealiseerd wordt. Onze ontwerpen van grijpers zijn zo gevarieerd als de producten die er mee opgepakt worden. De vacuüm- of mechanische-pneumatische systemen kunnen de producten nauwkeurig pakken en positioneren zonder dat het nodig is het product aan te passen.

Contactinformatie

PWR Pack International B.V.
Maxwellstraat 41
6716 BX EDE
Nederland

Onze Pick & Place systemen staan voor

Eigen Robotbouw

Eigen Software ontwikkeling

Gepatenteerde grijper technieken

Hoge capaciteit

Slijt- en onderhoudsvrije constructie

PWR Pack staat voor

Handling systemen

Pick and place systemen

Innovatieve techniek

Systeem integratie

Ons gezamenlijk succes