Snijsystemen

Flexibel snijden

De variatie voor industriële bakkers neemt meer en meer toe. Batches worden kleiner, vormen en afmetingen variëren meer en meer.

Tegenwoordig is het normaal dat bakkerijproducten zelfs gedurende het jaar veranderen voor speciale gebeurtenissen zoals kerst, Pasen en Pinksteren. Conventionele starre automatisering kan deze variatie in snijpatronen op moderne productielijnen in industriële bakkerijen niet aan.

Onze ultrasone snijsystemen maken het mogelijk schoon, snel en precies verschillende patronen te snijden. Deze patronen kunnen snel veranderd worden door een druk op de knop. Onze ervaring met dit proces garandeert een onderhouds- en slijtvrij proces met een flexibiliteit vergelijkbaar met manueel snijden maar met een precisie en snelheid die manual snijden overtreft.

Enkele mogelijkheden van snijden:

  • ultrasoon snijden
  • roterend mes snijden
  • brood insnijden
  • kerven van brood
  • deegstukken snijden

Robots

Wij ontwerpen en maken onze eigen robots voor de voedings- en farmaceutische industrie. Onze robots worden al sinds 2003 geproduceerd en meer dan 2000 systemen zijn wereldwijd in gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Ons unieke ontwerp zorgt voor vele jaren storings- en onderhoudsvrij produceren en een erg lage kosten gedurende de levensduur van de systemen.

Snijden

Bij PWR-Pack ontwerpen en maken we onze eigen robots en kunnen we de ultrasone omzetter werkelijk deel laten uitmaken van de robot zelf. Dit garandeert een snel, betrouwbaar en onderhoudsvrij systeem. Slimme software algoritmes garanderen het schoonmaken van de ultrasone messen op precies het juiste moment zonder dat kostbare productietijd verloren gaat. Dit garandeert de maximale prestaties van uw snijsysteem.

Vision

Onze innovatieve machine visionsystemen detecteren de positie en contouren van de passerende producten met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en detaillering. Automatische kwaliteitscontrole met een optionele 3D productmeting, kleurdifferentiatie en andere methodes om defecten te detecteren is mogelijk. Dit zorgt voor een betrouwbare verwijdering van defecte producten.

Contactinformatie

PWR Pack International B.V.
Maxwellstraat 41
6716 BX EDE
Nederland

Our Pick & Place systems staan voor

Eigen Robotbouw

Eigen Software ontwikkeling

Gepatenteerde grijper technieken

Hoge capaciteit

Slijt- en onderhoudsvrije constructie

PWR Pack staat voor

Handling systemen

Pick and place systemen

Innovatieve techniek

Systeem integratie

Ons gezamenlijk succes