Pick and Place systemen

PWR Pack ontwerpt zijn eigen Pick and Place systemen voor de voedingsindustrie. Ieder aspect van onze systemen wordt ‘in house’ gemaakt om de hoogst mogelijke prestaties te garanderen

Het hart van onze systemen is de door ons speciaal ontworpen distributiesoftware PDS. Speciaal betekent dat wij de volgorde van verpakken aaneengeschakeld of ‘in flow’ houden. In tegenstelling tot het tegenstroom of ‘counter flow’ principe, is dat de natuurlijke wijze om een productieproces te laten verlopen. Onze PDS software maakt het mogelijk om met uitzonderlijk hoge snelheden producten te verpakken met meerdere robots.

Wij hebben een team van ervaren concept-, software- en mechanische technici. Samen met u werken zij aan een oplossing op maat voor uw specifieke verpakkingsbehoefte. Onze focus is een hoge operationele betrouwbaarheid gekoppeld aan de laagst mogelijke kosten gedurende de levensduur van het systeem. Dit zorgt voor een uitzonderlijke korte terugverdientijd en zeer hoog rendement.

Robots

Wij ontwerpen en maken onze eigen robots voor de voedings- en farmaceutische industrie. Onze robots worden al sinds 2003 geproduceerd en meer dan 2000 systemen zijn wereldwijd in gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Ons unieke ontwerp zorgt voor vele jaren storings- en onderhoudsvrij produceren en een erg lage kosten gedurende de levensduur van de systemen.

Snijden

Bij PWR-Pack ontwerpen en maken we onze eigen robots en kunnen we de ultrasone omzetter werkelijk deel laten uitmaken van de robot zelf. Dit garandeert een snel, betrouwbaar en onderhoudsvrij systeem. Slimme software algoritmes garanderen het schoonmaken van de ultrasone messen op precies het juiste moment zonder dat kostbare productietijd verloren gaat. Dit garandeert de maximale prestaties van uw snijsysteem.

Vision

Onze innovatieve machine visionsystemen detecteren de positie en contouren van de passerende producten met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en detaillering. Automatische kwaliteitscontrole met een optionele 3D productmeting, kleurdifferentiatie en andere methodes om defecten te detecteren is mogelijk. Dit zorgt voor een betrouwbare verwijdering van defecte producten.

Dozen, kratten en trays beladen

Retail en supermarkten bieden een groeiende variatie van producten aan hun klanten aan. Shelf-ready verpakkingen en displaydozen worden steeds populairder. Deze gemakkelijk te hanteren, te openen en verwerken verpakkingsmaterialen vereisen flexibele automatisering. Onze top loading systemen onderscheiden zich door een hoge snelheid en hoge betrouwbaarheid. Voor het automatisch verpakken in kratten, kartonnen dozen en trays bent u met onze innovatieve oplossingen vandaag al voorbereid op al uw toekomstige verpakkingsbehoefte.

Contactinformatie

PWR Pack International B.V.
Maxwellstraat 41
6716 BX EDE
Nederland

Onze Pick & Place systemen staan voor

Eigen Robotbouw

Eigen Software ontwikkeling

Gepatenteerde grijper technieken

Hoge capaciteit

Slijt- en onderhoudsvrije constructie

PWR Pack staat voor

Handling systemen

Pick and place systemen

Innovatieve techniek

Systeem integratie

Ons gezamenlijk succes