Over ons

PWR Pack in het kort

PWR Pack werd in 1995 opgericht en heeft zich in automatiseringsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd.

Wij ontwikkelen innovatieve Pick & Place systemen welke speciaal zijn ontwikkeld voor uw toepassing. PWR Pack International is een toonaangevende leverancier voor pick & place robot systemen voor het beladen van individuele producten in verpakkingsmachines of verpakte producten in dozen en containers. Ons enthousiaste team met professionals werkt samen met u aan een ontwerp dat uiteindelijk resulteert in een perfecte oplossing.

Onze focus is het leveren van een systeem met de hoogst mogelijke overall equipment efficiency. We leveren een snelle en betrouwbare oplossing voor het oppakken en plaatsen van uw producten en verzekeren dat u een hoge efficiency kan behouden, 24 uur, 7 dagen per week gedurende vele jaren.

Ons uniek robotontwerp is lichtgewicht, robuust en geschikt voor de meest veeleisende toepassingen.

Om kwetsbare producten snel te kunnen verwerken, is het precies oppakken en efficiënt verdelen van het werk over de verschillende robots van doorslaggevend belang. Ons robotontwerp en distributie software geven het beste resultaat voor de hoogste snelheid en efficiëntie. Wij zijn gespecialiseerd op de volgende gebieden:

  • Pakken en plaatsen van individuele producten voor het plaatsen in verpakkingsmachines.
  • Pakken en plaatsen van zakken in secundaire verpakking.
  • Pakken en plaatsen van verpakte producten in dozen en containers.