PWR Pack International B.V.

PWR Pack specialist in robot automatisering voor de voedingsindustrie.

Als leverancier en partner werken wij met u samen om uw oplossing op maat te definiëren. Onze focus is het leveren van highspeed systemen met de hoogst mogelijke efficiëntie om u een maximale “return on investment” te leveren. We ontwerpen speciale grijpers en robots waarmee ook kwetsbare producten snel verpakt kunnen worden. Met de door ons zelf geschreven software garanderen wij de volledige controle van het complete proces. Doordat wij alle disciplines zelf in huis hebben, kunnen we de best mogelijke oplossingen met robots voor de voedingsindustrie aanbieden.

Wat Wij Doen

Bakkerij

Industriele Bakkerij

De industriële bakkerij vereist de hoogste graad van efficiëntie, veiligheid en precisie. Dit alles moet gegarandeerd zijn met behoud van de hoogste hygiënische eisen en een constante hoge kwaliteit. Bij PWR Pack leggen we de lat telkens wat hoger en op het gebied van vooruitgang zijn wij altijd één stap voor.

Banket

banket

De steeds verfijndere smaak van de consumenten heeft geleid tot een ongelooflijke verscheidenheid aan producten in de banketmarkt. Trends en innovaties volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. De toekomstgerichte oplossingen van PWR Pack zorgen vandaag voor de oplossing die u ook in de toekomst nodig zult hebben.

Snacks

PWR Pack_Snacks

Het verpakken van snacks is een complexe aangelegenheid geworden. Het manipuleren van kwetsbare producten met veel variatie in vormen is een uitdaging voor automatisering. Snelheid en precisie zijn net zo belangrijk als betrouwbaarheid. Met onze innovatieve oplossingen wordt de standaard steeds overtroffen en bijgesteld.

Overig

shelf-ready-packaging

Supermarkten verwachten steeds vaker schapklare verpakkingen (shelf ready packaging). Om deze steeds groter wordende variatie van verpakkingen te kunnen automatiseren is flexibele automatisering nodig. Met de flexibele robot oplossingen van PWR Pack is uw productie vandaag al klaar voor de verpakkingsvormen van morgen.

News & Events

Wij staan op Interpack van 7 t/m 13 mei 2020 in Düsseldorf

Je kan ons vinden in hal 14 stand C73. We gaan graag met je in gesprek over onze laatste ontwikkelingen van robotica oplossingen in de voedselverpakkingsindustrie. De koffie staat klaar. Tot dan!